Şbt

DilimizinZenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Prof.Dr.Şerif Ali Bozkaplan konferansı Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Sayın Arzu Günaydın, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Serdal Şimşek,İzmir İl MEM Şb Müdürlerimiz Sayın Özden Ölmez Ceylan ve Sayın Nedim Sıtkı ŞATIR’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Şbt

Hakan Çildan öğretmenimizle Hızlı Okuma ve Motivasyon semineri yaptık. Okuma hatalarımızı düzeltip hızlı ve doğru okumayla ilgili bilgiler verildi. Tüm öğrencilerimizin hızlarının arttığı seminer doğru okuma noktasında vermli oldu.

Şbt

Öğrencilerimizden Aybüke Öz 22-29 Ocak 2024 tarihlerinde Antalya'da yapılan Kickboks Türkiye Şampiyonasında 7  müsabakaya katılarak Türkiye  2.si olmuştur.

Şbt

Öğrencilerimiz Çelebi programı kapsamında Manisa'da düzenlenen Gençlik kampına katıldılar. Burada partner okullarımızdaki arkadaşlarıyla buluşma fırsatı buldular. Düzenlenen birçok etkinlikle ilk dönemin yorgunluğunu attılar. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..

Unsere Schüler besuchten das im Rahmen des Çelebi-Programms in Manisa organisierte Jugendcamp. Hier hatten sie die Gelegenheit, ihre Freunde von unseren Partnerschulen zu treffen. Sie milderten die Müdigkeit des ersten Semesters mit vielen organisierten Aktivitäten. Vielen Dank an alle, die dazu beigetragen haben.

Ock

Öğrencilerimiz Türk Alman Üniversitesi gezimizde üniversite ve protokolümüz kapsamında kendilerine sunulan imkanlar hakkında bilgi edindiler.  Kampüsü ve üniversitenin birçok bölümünü gezme fırsatı bulan öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdiler.

Während unserer Reise zur Türkisch-Deutschen Universität lernten unsere Schülerinnen die Universität und die Möglichkeiten kennen, die ihnen im Rahmen unseres Protokolls geboten werden. Unsere Schülerinnen, die die Gelegenheit hatten, den Campus und viele Teile der Universität zu besichtigen, hatten einen angenehmen Tag.

Üniversite gezimiz kapsamında öğrencilerimiz İstanbul da bulunan birçok önemli mekanı ziyaret etme fırsatı buldular. Güzel havanın tadını çıkararak dönemin yorgunluğunu attılar.

Im Rahmen unserer Universitätstour hatten unsere Schülerinnen die Möglichkeit, viele wichtige Orte in Istanbul zu besuchen. Sie milderten die Müdigkeit des Semesters, indem sie das schöne Wetter genossen.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem karne törenimizi okulumuz konferans salonunda değerli velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirdik.

Ock

Kimya öğretmeni İrem Ekmel KARA'nın danışmanlığında 5 öğrencimiz ile ortak olduğumuz My Footptints on Social Media eTwinning Projesi Ulusal Kalite Etiketinin ardından Avrupa Kalite Etiketi de almıştır. Öğrencilerimiz Zeynep Ceren Uflaz, Zümra İlkim Sert, Berra Özer, Rabia Nur Eser, Melek Gündağ isimli öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.