Şbt

İtalya’nın Matera kentindeki Kardeş Okulumuz İstituto Comprensivo Pascoli öğrencileri 24.02.2024 Cumartesi günü Türkiye”ye geldi.

Şbt

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Teknolojik Tasarım proje alanı, Yapay Zeka tematik alanından “Yapay Zeka İle Yönetilen Cam Şişe Toplama Aracı” proje adıyla Fizik öğretmeni Gönül Özçetin danışmanlığında öğrencimiz Elifnaz Yüzen ile katıldık ve İzmir bölge sergisine davet edildik.

Şbt

Okulumuz Rehberlik biriminin geleneksel hale getirdiği #Mezun&Öğrenci Buluşmalarında bugün    “Yurt Dışı Eğitim Fırsatları” başlığında öğrencilerimizle mezunlarımızı buluşturduk. Öğrencilerimiz yüz yüze ve çevrimiçi olarak Polonya’dan Almanya’ya, Malezya’dan Kıbrıs’a üniversiteleri, öğrenci değişim programlarını, bursluluk koşullarını, çift anadal, mavi diploma avantajlarını, dil bilmenin önemini ve üniversiteye hazırlık süreçlerini mezunlarımızdan dinlediler. Tüm katılımcılara değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda T.C.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yeteneğini Keşfet projesi kapsamında 3.sınıflar arasından geleceğin sporcularının keşfedilmesi amacıyla  etkinlik düzenlenmektedir.

Şbt

Türkiye Çelebi Programı Koordinatörü Ayşe Betül Aka’yı okulumuzda ağırladık.

Şbt

İYTE Tanıtım Günleri kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize Mühendislik, Fen ve Mimarlık Fakültelerine bağlı 18 lisans programından öğretim elemanları bölümler hakkında bilgi verdi. Etkinlikte Rektör Prof.Dr.Yusuf BARAN İYTE'nin eğitim, bilim, teknoloji, inovasyon ve girişimcilik ekosistemini anlattı. Ayrıca kampüs içinde yer alan Gençlik Merkezine de misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Sümeyye Şentürk Gençlik Merkezleri Süper Ligi Geleneksel Türk Okçuluğu Müsabakarında 3. olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuzda Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı 1.Dönem Kazanım Değerlendirme sınavımız uygulandı.

Intensive Foreign Language Programme 1st term Evaluation Exam was administered.