Nis

Okulumuzda Siberay eğitimi yapılmıştır.

Nis

24/25 Nisan 2024 tarihlerinde okulumuz ev sahipliğinde Din Öğretimi tarafından İzmir ili genelinde düzenlenen 15 Temmuz İstiklal Şehitleri Okçuluk Turnuvasında ;

Genç Kızlar kategorisinde okulumuz öğrencilerinden,

1. Nilsu HASTÜRK

3.Ebrar USLU

4. Nilda HASTÜRK

Yıldız Kızlar kategorisinde

1.Ceylin ÖZTÜRK

2.Zehra ÖZER

3.Rana TAŞTAN olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Türkiye zeka vakfının düzenlediği Türkiye geneli devlet okulları, özel okullar, bilsemin de  katılım gösterdiği okullar arası zeka oyunları yarışmasında İzmir Konak ilçesinde

*Kulami dalında 1. olan Fatimanur Demirci

*Mangala dalında 2. olan Hatice Nurdan Sağlam

*Küre dalında 2. olan Buğlem Kaya

*Reversi dalında 3. olan Erva Nur Eren

*Pentago dalında 5. Rana Taştanı ve öğretmenimiz Feride Zehra Yılmaz’ı tebrik eder, il turnuvalarında başarılar dileriz.

Nis

Dünyanın en kapsamlı eğitim araştırması olan PİSA 2025 Pilot Uygulama sınavını okulumuzda gerçekleştirdik. Ülkemizde 56 okul, İzmir de 4 okulda eşzamanlı gerçekleşen sınavda İlçe MEM Müdürümüz Sayın Serdal ŞİMŞEK,İzmir Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Sayın Murat YALÇINKAYA, İlçe Şube Müdürlerimiz Sayın Zafer ÖCAL ve Sayın Sait ÜREY sınav salonlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda hazırlanan coşkulu programımızla kutlandı.

Nis

11 ve 12. Sınıflarımızın akademik kariyerlerini planlarken,üniversiteleri daha yakından görerek inceleyerek karar almalarını sağlamak amacı ile gerçekleştirdiğimiz Ankara Eskişehir Akademik Gezisi’ni 84 öğrenci 4 öğretmen ve 2 idarecimiz ile gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz Hacettepe,Bilkent,Ankara,Gazi ve Anadolu Üniversitelerini gezerken,yine gezi amaçlarından olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Anıtkabir 1.ve 2. Meclis binaları ,Anadolu Medeniyetleri Müzesini de görme fırsatı buldular.Gezimizin 3. Gününde Eskişehir’in önemli noktaları ziyaret edildi.Katılım sağlayan öğrencilerimiz ve idarecilerimiz ,Gezi Tanıtma Ve Turizm Kulübü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Oxford Big Read yarışmasında Ege-Akdeniz  bölgeleri arasında dereceye girdik.

Okulumuz Hazırlık A sınıfı öğrencilerinden Medine Gül Keskin  Oxford yayıncılığının bu yıl 14.sünü düzenlediği Big Read yarışmasında okulumuzu temsil ederek dereceye girmiştir.

We ranked among the Aegean-Mediterranean regions in the Oxford Big Read competition.

Medine Gül Keskin, one of our school's Prep A class students, represented our school and won the Big Read competition organized by Oxford Publishing for the 14th time this year.

Nis

Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi'nin düzenlemiş olduğu 5. Kimya çalıştayı kapsamında okulumuz  öğrencilerinden Zeynep Ceren Uflaz ve Zümra İlkim Sert biyomimikri konusunda çalışmalar yapmış ve çalıştayı başarı ile tamamlamıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

İzmir' de ilk kez düzenlenen Halisdemir Meclis Simülasyonu Etkinliğine davetlisiniz.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi’nde (2023) ilk 50 başvuru arasında kalmaya hak kazanan okulumuza DÖGM tarafından Teşekkür belgesi verildi.

Nis

Okulumuzda Ramazan coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimiz büyük bir özveriyle hazırlamış oldukları çalışmaları okulumuz salonunda sergilediler. İdaremizin ve öğretmenlerimizin de katılımıyla programımız gerçekleşti. Öğrencilerimizin milli ve manevi değerleri özümsemelerinden mutluluk duyuyoruz. Kendilerini kutluyoruz.

Die Ramadan-Begeisterung geht in unserer Schule weiterhin. Unsere Schülerinnen stellten die von ihnen mit großer Hingabe vorbereiteten Arbeiten in unserem Schulsalon aus. Unser Programm fand unter Beteiligung unserer Verwaltung und Lehrer/innen statt. Wir freuen uns, dass unsere Schülerinnen nationale und religiöse Werte verinnerlichen. Wir gratulieren ihnen.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününde, "Otizmin Farkındayız, Onların Yanındayız".

Mrt

Okulumuz Biyoloji Öğretmenlerinden Zeliha EREN’in yürütmüş olduğu My life in our city isimli etwinning projemizin afiş belirleme anketi yapılmıştır.