Öğrencilerimiz İçin Okulumuz Kuralları

Eyl

Rehberlik servisi tarafından, konferans salonunda, okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinde ilgililerin görev ve sorumlulukları hakkında seminer düzenlendi.

Haz

Okulumuz İngilizce, Almanca ve Arapça zümreleri başta olmak üzere çeşitli zümrelerin de katkısıyla hazırlanan sene sonu şenliğimiz gerçekleşti.

Haz

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan Dil Cafemizin(Language Cafe) bugün açılışı yapılarak Seferihisar Uluslararası İmam Hatip Lisesiyle ortaklaşa yürütülen projemizin 2. Adımını bugün tamamlamış olduk.Öğrencilerimiz oryantiring etkinliğiyle okulun belli yerlerine gizlenmiş harfleri bularak hem eğlendiler hem okulumuzu tanıdılar hem de sonunda çıkan harfleri birleştirip cümleleri tamamladılar. Ardından Türkçe etkinliğimiz de isim-şehir- hayvan oyunuydu. Bu sayede öğrencilerimiz birbirleriyle daha da kaynaştılar.

Ock

Etwinning Kulubü esafety label etiket başvurusunu tamamlayarak bronz etiket almıştır.

E güvenlik ile ilgili çalışmalarımız ve bu konuya olan duyarlılığımızı arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı!

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı Yönetici Hareketlilik Programı çalıştayı tamamlandı.

Mrt

Ock